Assortiment

Het assortiment van Versbakkerij Leusden beperkt zich niet alleen tot heerlijk brood, maar we bieden ook banket aan, belegde boterhammensnackschocoladekoeken en heerlijke artikelen voor bij het ontbijt. Vrijwel al onze artikelen zijn vrij van E-nummers en we hebben een ruim assortiment aan allergie-producten.

Wij maken alle producten zelf in onze eigen (banket)bakkerij met mooie ingrediënten. Ook is het hele assortiment te bestellen via onze webshop, zodat u het zelf in de winkel kan afhalen of juist kan laten bezorgen wanneer u dat wilt. Uiteraard bieden wij ook Banket-op-Maat aan, waarmee u een gepersonaliseerde taart kan laten maken in de smaak, vorm, grootte en opdruk die u zelf wilt. Dat is leuk voor een verjaardag!

Ook werken wij nauw samen met Slagerij Gelderblom, Kaasspecialist Fred de Lange en Groentewinkel de Goudreinet op het Hamershof. Zij leveren namelijk de ingrediënten voor onze heerlijke belegde boterhammen. Verser kan niet! En natuurlijk hebben wij verschillende dranken voor bij de boterham.

Kijk gerust rond in onze webshop voor ons hele assortiment, maar bezoek ook zeker een keer onze winkel om het heerlijke brood te ruiken, al het banket te zien en onze producten te proeven!