Glutenvrij assortiment

Van Gils Bakkerij is een bijzondere bakkerij, aangezien ze uitsluitend glutenvrije producten verkopen. Toen enige tijd geleden coeliakie werd geconstateerd bij de bakkersvrouw, nam de bakker de taak op zich om haar nog steeds te laten genieten van de heerlijke producten die hij kon maken. In eerste instantie werd een aparte ruimte ingericht in de bestaande bakkerij om hier een dag in de week glutenvrij te kunnen bakken, maar de vraag naar de heerlijke glutenvrije producten werd steeds groter. Daarom hebben ze ertoe besloten om de gehele bakkerij glutenvrij te maken.

Om gegarandeerd glutenvrij te kunnen bakken, is het van groot belang dat er geen bestanddelen met gluten vermengd raken in het bakproces. Om dit te kunnen garanderen, hebben wij de keuze gemaakt om onze glutenvrije producten te laten aanleveren door Van Gils Bakkerij. Zo kunnen mensen met coeliakie met gerust hart hun glutenvrije producten bij Versbakkerij Leusden halen!

Ons glutenvrije assortiment

Naast ons bestaande glutenvrije assortiment, bieden wij ook de producten van Van Gils Bakkerij aan, die gegarandeerd veilig zijn voor mensen met coeliakie. Hierbij een greep uit ons glutenvrije assortiment:

Glutenvrij witbrood

Glutenvrij ham-kaas broodje

Glutenvrije chocomuffins

Glutenvrije afbak piccolo’s

Glutenvrij speculaas

Glutenvrij meergranenbrood

Glutenvrij bruin brood

Glutenvrije eierkoeken

Glutenvrije peperkoek

Glutenvrije worstenbroodjes

Glutenvrije twijfelaartjes

Glutenvrije amandelstaaf

Glutenvrije oogappeltjes

Glutenvrije taaitaai

Glutenvrije jodenkoeken

Glutenvrij krentenbrood

Glutenvrije hartendiefjes

Glutenvrije cupcakes

Glutenvrij zonnepitbrood

Glutenvrije gevulde koeken

 

× Bestel nu ook via WhatsApp!