Over ons

Als zoon van een ambachtelijke bakker wist ik wat ik wilde… een eerlijk en gezond product maken waar ik met recht trots op kan zijn!

Nadat ik de Vakschool in Wageningen heb doorlopen, heb ik o.a. in Leusden gewerkt bij voormalig Bakkerij Van den Hengel. Toen jaren later de mogelijkheid zich voordeed om in mijn woonplaats een bakkerij te beginnen in het pand waar ik met zoveel plezier heb gewerkt, was het besluit snel genomen.

Een eerlijk product, geen toevoegingen die niet noodzakelijk zijn, veel broodvarianten zonder ook maar één E-nummer erin, het kan!
Sterker nog, ik vind dat het moet, brood moet naast voedzaam ook gezond zijn.

Ik nodig u allen van harte uit om eens bij ons binnen te lopen en het brede scala aan broodsoorten te komen zien, ruiken en laat u verleiden door een brood wat u nog nooit heeft gegeten. Kies eens voor een Desembrood of een Speltbrood.

Daarnaast hebben wij ook een dagelijks vers en uitdagend gebaksassortiment. Spannend qua uiterlijk maar ook zeker spannend qua smaken. En ook hier geldt ons motto… een eerlijk product, lekker en mooi wat je genietend uitdeelt en samen van smult.
Naast klassieke gebakjes ook gebakjes die er juist voor kinderen aantrekkelijk uitzien, met zachte volle smaken. Maar ook, seizoensafhankelijk een assortiment met, speciale taartjes voor feestelijke momenten.

Kom eens binnenlopen… geniet, kijk uw ogen uit en als u iets mist of speciale wensen heeft, laat het ons weten!

Ted Tammer

× Bestel nu ook via WhatsApp!